miércoles, 4 de mayo de 2011

EXPOSICIO HOMENATGE A MARISA OLIVERAS

Posted by Mercedes Mayol 14:25:00

CAPELLA DE SANTA ANA

EXPOSICIO HOMENATGE A MARISA OLIVERAS

TÍTOL : DEIMOS & PHOBOS

DIES 6 , 7 i 8 de Maig

Dia 6 inaguració a les 7 de la tarda

Dies 7 i 8 , Matins de 11 a 14 h i Tarda de 16 a 20 h

DEIMOS & PHOBOS

En l'antiga Grècia, conscients del poder que tenia la por, tant en l'individu com en la societat, els subliminaren dividint-l'hos en dos arquetips divins immersos en la consciència col·lectiva de la humanitat, Deimos i Phobos, "Espant i Por". Homer els considerava deïtats molt poderoses, capaços de subjugar els herois més valents.

La por és una emoció caracteritzada per un sentiment intens i desagradable, provocat per la percepció d'un perill real o sospitat, present o futur.

És una emoció primària derivada d'una aversió natural davant d'un risc o amenaça, que es manifesta indistintament en humans i animals.

Aquest treball busca simbolitzar les pors ,arquetípics residents a la nostra societat des de temps immemorials, i que són representats mitjançant la violència, la misèria, la malaltia i la mort.


Núria Bartrina ( MILL)

Activitat expositiva en els últims anys

2011-Participa en la exposició “ Mujeres y Palabra”,en “La Casa De Engracia” Zaqueteques Mèxic  2010-2011 Columnista a la revista digital “Artesomos” 2010-Portal digital "EL CATALEJO" (http://elcatalejo.com/nuriabartrina-suñe-artista-plastica.html) 2010 - Participa en l‘ exposició col·lectiva, contra la violència de gènere, "NO MAS" a "La Casa de Engracia" Zacateques Mèxic 2009 - Col·laboració en l'obra "Metamenbrana" pantomima ultra panoràmica, instal·lació de Marcel•lí Antúnez Roca per "L‘ anella cultural". Sala 01 Hospici d‘ OLOT (Museu Comarcal) 2008 -Exposició col·lectiva “HISTÒRIES”, Sala 15, Àrea de creació contemporània, OLOT (Museu Comarcal) 2008 - Exposició col·lectiva DONES ARTISTES DE LA GARROTXA, sala La Carbonera, OLOT 2007 -Exposició col·lectiva “INDIVIDUALITATS”, Sala 15, Àrea de creació contemporània, OLOT (Museu Comarcal) 2006 - Exposició col·lectiva, 222 A “CAN TRINCHERIA”, OLOT

Premis:

Primer Premi, en la setena convocatòria "Joves Emprenedors 2010" al millor projecte artístic, en l‘ especialitat d‘ arts aplicades al mur, de l‘ escola de "Arts i Oficis d'Olot “, Titol "Deimos & Phobos"


Mercedes Mayol

Escriptora Argentina

2011-participa en l’ exposició “ Mujeres y Palabra” en” La Casa

De Engracia “ Zacateques Mèxic,

2010-2011 Directora i Editora

de la revista digital artesomos

2010-Publica la seva ultima novel•la

“El Corazón de Prometeo” Editorial JUS Mèxico


0 comentarios:

Publicar un comentario

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube